ORTEGA, A. C; JESUS, C. M. Café e Território: a cafeicultura no Cerrado Mineiro. São Paulo: Alínea, 2012. 246p.
PDF (Português (Brasil))

How to Cite

ARVELOS, L. ORTEGA, A. C; JESUS, C. M. Café e Território: a cafeicultura no Cerrado Mineiro. São Paulo: Alínea, 2012. 246p. Sociedade & Natureza, [S. l.], v. 25, n. 3, 2013. Disponível em: https://seer.ufu.br/index.php/sociedadenatureza/article/view/23661. Acesso em: 4 mar. 2024.

Abstract

Na obra intitulada "Café e Território a cafeicultura no Cerrado Mineiro", os autores Antônio César Órtega e Clésio Marcelino de Jesus avaliam o que denominam como "Território do Café do Cerrado Mineiro", porção territorial que compreende a mesorregião do Triângulo Mineiro/Alto Paranaíba, compreendida pelos autores como uma das mais bem-sucedidas experiências de arranjo produtivo da cafeicultura do território brasileiro.
PDF (Português (Brasil))

Authors hold the Copyright for articles published in this journal, and the journal holds the right for first publication. Because they appear in a public access journal, articles are licensed under Creative Commons Attribution (BY), which permits unrestricted use, distribution, and reproduction in any medium, provided the original work is properly cited.

Downloads

Download data is not yet available.

Metrics

Metrics Loading ...